Internet Marketing

Een goede webshop heeft uiteraard ook veel bezoekers. Onze vakspecialisten helpen u uw doelgroep online te bereiken en zorgen voor een goede vindbaarheid bij de zoekmachines.

Meer bezoekers op uw website door betere resultaten in zoekmachines.
Webshops ontwikkeld door eShape Online zijn standaard zoekmachinevriendelijk. Dat wil zeggen dat deze voorzien is van basistechnieken voor zoekmachine optimalisatie. Daarnaast kunnen wij extra diensten verzorgen waarmee u nog beter zult scoren. Is uw huidige website nog niet aan vernieuwing toe, maar wilt u deze wel laten optimaliseren voor zoekmachines? Ook daarbij kunnen wij u helpen.

Wat kan eShape Online voor u betekenen op SEO-gebied?

Zoekwoordenanalyse
Door middel van een uitgebreid zoekwoordenanalyse weet u welke zoekwoorden in uw branche het meest gebruikt worden en weten wij welke zoekwoorden wij moeten inzetten.

Concurrentieanalyse
Met welke zoekwoorden kunt u beter scoren dan uw concurrenten? De uitkomsten gebruiken wij om uw webshop boven die van uw concurrenten uit te laten komen.

Webshop optimalisatie
Door technische aanpassingen, structuur- en contentoptimalisatie wordt uw webshop beter geïndexeerd door zoekmachines, waardoor deze hoger in de zoekresultaten komt.

SEO copywriting
Goede content is van het grootste belang. Wij schrijven overtuigende teksten waarin de juiste zoekwoorden op de juiste manier worden ingezet.

Linkbuilding
Veel links naar een webpagina betekent voor de zoekmachine dat die pagina belangrijk is en dus hoog in de zoekresultaten moet staan. eShape Online zorgt ervoor dat andere websites over u schrijven en naar u linken.

Rapportage
U ontvangt van ons een rapportage waarin u kunt zien hoe uw webshop scoort op de vastgestelde zoekwoorden en hoe uw webshop stijgt in de zoekmachineresultaten.

SEO is een continu proces, waarbij kennis van de nieuwste ontwikkelingen onmisbaar zijn.
SEO-specialisten van eShape Online staan klaar om u van dienst te zijn. Neem contact met ons op via 076 760 28 75.

Zoekmachine adverteren (ook bekend als Search Engine Advertising of SEA) is een van de krachtigste manieren van adverteren op internet. Het heeft als doel om uw webshop zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google te laten zetten. Hiermee bereikt u mensen die op zoek zijn naar de producten en diensten die u aanbiedt. Het is zeer gericht adverteren en u betaalt alleen wanneer iemand op uw advertentie klikt.

Zoekmachine adverteren biedt veel voordelen:

Maximaal bereik
Hoe is het zoekgedrag van uw doelgroep? Op welke zoekwoorden wordt er gezocht? Door een goede zoekwoordenanalyse vooraf weten wij welke zoekwoorden in uw branche populair zijn. Wij schrijven tekstadvertenties die direct aansluiten op de zoekwoorden, zodat zoveel mogelijk mensen uw advertentie zien.

Doelgerichte kliks
Uw advertentie wordt alleen getoond aan mensen die gericht zoeken naar producten of diensten die u aanbiedt. Iemand die doorklikt is dus daadwerkelijk geïnteresseerd.

Omzetten in conversies
Door goede bestemmingspagina’s te koppelen aan uw advertentie zetten deze bezoeken zich snel om in conversies. Uw investering heeft u zo snel terugverdient.

Continu proces
Zoekmachine marketing is een continu proces. Het is niet iets dat wij eenmalig opzetten. Wij volgen uw campagnes dagelijks. Door continu te testen en advertenties te verbeteren kunt u steeds meer conversies tegemoet zien.

Vast budget
U bepaalt vooraf hoeveel u maximaal per klik, per dag en/of per maand wilt investeren.

Alles is te meten
U ontvangt een overzichtelijk rapport van ons, zodat u precies kunt zien wat uw zoekmachine advertenties hebben gekost en wat het vooral heeft opgeleverd.

81% van de internetters vindt dat zoekmachines de beste ondersteuning zijn in het vinden van websites. Daarom is het belangrijk dat uw webshop zo hoog mogelijk in Google staat. Krijg extra ondersteuning van onze SEA specialisten. Neem contact met ons op via 076 760 28 75.

E-mail marketing is een krachtig communicatiemiddel om klanten te binden en de omzet te verhogen. Met e-mailmarketing benadert u uw doelgroep persoonlijk. Een hoge respons is het gevolg. De relatief lage kosten, de mogelijkheid tot personaliseren en de korte responstijd maken e-mail marketing tot een uitstekend communicatiemiddel.

Maar e-mail marketing kan alleen succesvol worden als u op een aantal zaken let. De vakspecialisten van eShape Online geven u graag advies.

E-mail template nodig? Designers van eShape Online ontwerpen een template die aansluit op uw corporate huisstijl.

Neem contact met ons op via 076 760 28 75.

Internet adverteren leidt snel en doeltreffend tot meer verkopen. U adverteert op basis van CPM, dus u betaalt per view of per klik. Dit marketinginstrument is uitstekend inzetbaar voor het opbouwen van naamsbekendheid en het genereren van leads en bezoekers aan uw webshop.

Internet adverteren is mogelijk op een aantal manieren, de meest effectieve manieren zijn:

Zoekmachine adverteren
Zoekmachine adverteren is het adverteren door middel van zoekmachines zoals Google. Hierbij wordt er advertenties geschreven die direct aansluiten op de zoekwoorden die ingetypt worden in de zoekmachine.

Banneradverteren
Banners zijn een belangrijk onderdeel van het internet. Ze zorgen samen met tekstlinks voor verkeer tussen verschillende websites.
Een banner is een grafisch reclame-uiting op het internet die vragen om naar een bepaalde website door te klikken. Banneradvertenties worden geplaatst op websites die uw doelgroep veelvuldig bezoekt.

Tips om succesvol op internet te adverteren? Neem contact met ons op via 076 760 28 75.

Met Affiliate marketing wordt bedoeld het plaatsen van uw producten op websites van partners (affiliates) waarbij u betaalt voor elke bezoeker, lead of sale die u genereert via zijn of haar website. U betaalt dus alleen voor het daadwerkelijke resultaat.

Affiliate marketing is de gemakkelijkste vorm van internet marketing. U hoeft zelf geen aparte marketingcampagnes te starten en uw product kan op veel websites zichtbaar worden. Ook online adverteren is een bekende variant van affiliate marketing. Daarbij worden banners en tekstlinks geplaatst en rekent u af per klik, lead of sale.

Krijg extra ondersteuning van onze Affiliate marketing specialisten. Neem contact met ons op via 076 760 28 75.

Blog marketing is min of meer het bijhouden een online dagboek. Op uw eigen weblog kunt u uzelf positioneren als expert door regelmatig tekstuele artikelen te schrijven die relevant zijn aan uw product of dienst. Hiermee bouwt u een netwerk op binnen uw vakgebied. Dat leidt tot nieuwe, interessante contacten.

Interactie met uw doelgroep
Als online ondernemer kunt u uw weblog gebruiken om een dialoog met uw doelgroep te creëren en uit te leggen wat er met uw producten en diensten mogelijk is. Weblogs zijn uitstekende manier om feedback te verzamelen en om te controleren of uw producten en diensten voldoen aan de behoefte van uw doelgroep.

Zoekmachine optimalisatie
Vergroot de vindbaarheid van uw webshop. Zoekmachines weten webblogs over het algemeen goed te vinden, door hun linkstructuur en vanwege het feit dat een weblog regelmatig nieuwe content bevat. Een weblog op uw webshop zorgt er dan ook voor dat u beter scoort bij zoekmachines. Dat levert extra bezoekers en potentiële klanten.

eShape Online is specialist op het gebied van blog marketing. Neem contact met ons op via 076 760 28 75.

Social media is een verzamelnaam voor alle internet-toepassingen waarmee het mogelijk is om informatie met elkaar te delen op een gebruiksvriendelijke en vaak leuke wijze. Steeds meer raken gebruikers afhankelijk van social media. Het is een ideale manier om uw bedrijf onder de aandacht te brengen bij uw doelgroep(en).

Creër gratis publiciteit!
Bekende voorbeelden van social media zijn Hyves, Facebook, LinkedIn, Youtube, Twitter en Flickr. Het aanmaken van een profiel is bij de bekende social media gratis. Als online ondernemer kunt u bij goed gebruik snel uw naamsbekendheid vergroten, uw reputatie verbeteren en de loyaliteit van uw doelgroep verhogen.

Zoekmachine optimalisatie
Social media marketing is tevens goed voor uw zoekmachine optimalisatie. Door vanuit uw social media accounts regelmatig te linken naar uw webshop, vergroot u de vindbaarheid van uw webshop in zoekmachines zoals Google.

Echter, niet elk sociaal netwerk is geschikt voor uw bedrijf. LinkedIn is bijvoorbeeld beter geschikt voor B2B, terwijl consumentenproducten het beter doen op Facebook. De vakspecialisten van eShape Online kunnen meedenken over uw social mediastrategie zodat u zo maximaal rendement kan behalen. Neem contact met ons op via 076 760 28 75.

Webshop Development

Ontwikkeling en optimalisatie. Behaal hogere omzet met uw webshop!

MEER INFO

Internet Marketing

Meer bezoekers op uw webshop door betere resultaten in zoekmachines.

MEER INFO

Fulfilment                

Volledige fysieke- en administratieve orderafhandeling van webshops.

MEER INFO


^